Een nieuwe Transporter vol extra's!

Een nieuwe Volkswagen Transporter vol extra’s, zoals airco en een comfortstoel en een rijke standaard uitrusting!

Als vakman weet u uit ervaring: tijd is geld. Juist daarom is nú het moment om snel te schakelen!

Als vakman weet u uit ervaring: tijd is geld. Juist daarom is nú het moment om snel te schakelen, zodat u wegrijdt in een nieuwe Volkswagen Transporter vol extra’s, zoals airco en een comfortstoel en een rijke standaard uitrusting. Deze betrouwbare bedrijfswagen is tijdelijk direct uit voorraad leverbaar. En dát vanaf € 18.650,-. Dit aanbod geldt zolang de voorraad strekt.

BWG866_opmaak_banner_985x365_V2.jpg

Is de Transporter Economy nog niet voldoende uitgerust? Kies dan voor de Radio Composit Audio met telefoonvoorbereiding. U betaalt hier slechts €100 extra voor. En voor maar € 50 meer heeft uw nieuwe Transporter een hoge scheidingswand, waarmee de ladingsbeveiliging in de laadruimte voldoet aan de hoogste eisen.

Financier de Transporter al tegen 1,99%

Vakmannen die snel schakelen rijden nu weg in een Transporter Economy Business voor slechts €269 per maand. U financiert deze tijdelijk al tegen het zeer scherpe rentetarief van 1,99% op basis van financial lease.

Voordelen CarePort Financial Lease:
- Vaste aflossing, rente en looptijd
- Laag maandbedrag d.m.v. aflossingsvrije slottermijn
- Fiscaal voordeel
- Gemakkelijk geregeld bij Auto Borchwerf

*Financial Lease vanaf €269 per maand, o.b.v. 1,99% rente, 48 maanden en een slottermijn van 30%. De BTW (21%) betaalt u aan en krijgt u terug via de belasting. Deze actie is geldig t/m 30 augustus 2017, zolang de voorraad strekt.

Transporter_accessoires_zonder_wit_blok.png