Kilometer Vreter Deals

Zeer scherpe prijzen op diverse SKODA modellen

Kilometervreter zelfst.naamw. [informeel] iemand die in relatief korte tijd een groot aantal kilometers aflegt met een voertuig. Herkent u zichzelf hier in? Bent u iemand die een groot deel van de werkdag doorbrengt in uw auto? Bent u ook altijd onderweg van klant naar klant? Dan wilt u natuurlijk wel een fijn voertuig hebben om al die kilometers mee te maken! Wij hebben speciaal voor u een prachtig aanbod aan diverse modellen in diesel uitvoering.

De ŠKODA Octavia Combi is stoer en modern. Het strakke lijnenspel begint al bij de dubbele koplampen en loopt door de gehele auto. Ook op de kleinste details is gelet, waardoor de Octavia van top tot teen af is. Tijdelijk hebben we de 1.6 TDI DSG Clever Edition zeer scherp geprijsd voor u als kilometer vreter. Dankzij een voorraad premie van € 500 en een fiscale prijsverlaging van € 1.800 krijgt u nu tijdelijk tot wel € 2.300 korting. Waar wacht u nog op? Kom langs en ervaar de ŠKODA Octavia Combi.

Onder andere voorzien van:
Parkeersensoren achter, cruise control, regensensor, climatronic en meer!

>> Bekijk de ŠKODA Octavia Combi hier

De ŠKODA Superb Combi is meer dan een prachtige stationwagen, vanwege de opmerkelijke ruimte die hij biedt. Ruimte voor jezelf, ruimte voor elkaar en vooral ook ruimte voor plezier. Een luxewagen die je door de week inzet voor zaken en in het weekend voor sport, vrienden en gezin. Tijdelijk hebben we de 2.0 TDI Ambition Business zeer scherp geprijsd, denk hierbij aan € 500 voorraadpremie en € 1.800 fiscale prijsverlaging. Hierdoor is de Superb Combi tijdelijk tot wel € 2.300 goedkoper dan normaal!

Onder andere voorzien van:
Parkeersensoren achter, Bi-Xenon koplampen, climatronic, smartlink en meer!

>> Bekijk de ŠKODA Superb Combi hier

De ŠKODA Karoq heeft een emotioneel, sportief design met daarin meerdere kristalachtige elementen. De grille, die met chroom is omlijst, is voorzien van verticale dubbele spijlen en creëert daarmee de trapeziumvorm die zo typerend is voor de SUV’s van ŠKODA. Deze compacte SUV van ŠKODA is 4,38 meter lang, 1,84 meter breed en 1,60 meter hoog. Perfect voor u en uw gezin. Tijdelijk hebben we de 1.6 TDI DSG Clever Edition zeer scherp geprijsd, dankzij de voorraadpremie en de fiscale prijsverlaging krijgt u in totaal € 2.300 korting!

Onder andere voorzien van:
Parkeersensoren voor & achter, cruise control, regensensor, climatronic en meer!

>> Bekijk de ŠKODA Karoq hier

ŠKODA’s eerste grote SUV is de voorbode van een omvangrijk SUV-offensief van het merk. Ruimte is één van de sterke eigenschappen van de KODIAQ, wat zich vertaalt in een ruim opgezet interieur met optioneel plaats voor zeven personen. De bagageruimte is de grootste in deze klasse. Standaard bedraagt de inhoud 720 liter. Dit kan oplopen tot 2.065 liter wanneer de achterbank is neergeklapt. Tijdelijk hebben we de SKODA Kodiaq als 2.0 TDI DSG Ambition Business extra scherp geprijsd. Dankzij de fiscale prijsverlaging van € 1.800 zit u altijd goed!

Onder andere voorzien van:
Parkeersensoren voor & achter, full LED verlichting, cruise control, climatronic en meer!

>> Bekijk de ŠKODA Kodiaq hier

Wenst u meer informatie over een van bovenstaande modellen of een ander ŠKODA model, neem dan contact met ons op! U kunt dit doen door te bellen naar 0165 - 556 888, mailen naar info@autoborchwerf.nl of door langs te komen op onze vestiging in Roosendaal, Vlierwerf 10. Direct een formulier invullen kan bovenaan de website aan de rechterzijde via CONTACT.

Graag tot ziens bij Auto Borchwerf ŠKODA.