Ontdek nu het gemak van ŠKODA RAPID Spaceback Drive private lease

Een gloednieuwe RAPID Spaceback Drive voor minder dan € 11,- per dag

Zorgeloos genieten van uw nieuwe ŠKODA met de zekerheid dat u niet voor verrassingen komt te staan?

Alles geregeld bij Auto Borchwerf

Zorgeloos genieten van een nieuwe ŠKODA met de zekerheid dat u niet voor verrassingen komt te staan? ŠKODA Financial Services biedt u deze zekerheid met een Private Leasecontract dat past bij de bijzondere eigenschappen van een ŠKODA. En dat biedt voordelen. Als ŠKODA Private Leaserijder heeft u geen zorgen over de wegenbelasting, reparaties, onderhoud, bandenservice én de allriskverzekering van uw ŠKODA. Deze kosten zijn allemaal inclusief.

Het enige wat u hoeft te doen is tanken! En omdat oktober dé klusmaand bij uitstek is hebben we een uniek Private Lease aanbod in samenwerking met de GAMMA; extra scherpe tarieven op de RAPID Spaceback Drive. Zo rijdt u al een RAPID Spaceback Drive voor slechts € 319,- per maand! Kom langs bij ons in de showroom van Auto Borchwerf of ga kijken bij uw GAMMA in de buurt. Indien u in oktober een contract aanvraagt ontvangt u bovendien een GAMMA Cadeaupas t.w.v. € 100,-.

De RAPID Spaceback Drive is voorzien van o.a.:

  • Elektrisch bedienbare ramen vóór
  • Dagrijverlichting
  • Hill hold control
  • Bumpers in carrosseriekleur

Bekijk op gamma.nl

* Gamma Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 oktober 2017, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.