3 SUV's, 2 maanden, 1 kans.

t/m 30 juni 2019 SEAT Private Lease actie v.a € 349 * p/m

Profiteer van onze Private Lease aanbiedingen. Private Lease nu heel voordelig met één van onze aanbiedingen.

Profiteer van onze Private Lease aanbiedingen

Een stadsauto, gezinsauto of SUV Private Lease je nu heel voordelig met één van onze aanbiedingen. Je hebt ook met de aanbiedingen nog steeds alle voordelen die je altijd bij onze Private Lease modellen hebt: een vast maandbedrag, geen onverwachte kosten en geen grote investering in één keer.

Neem contact op

Onze Private Lease-modellen met aanbiedingen

Tot 30 juni nu tijdelijk extra rijk uitgerust voor een superscherpe prijs.

 


 

Kies jouw SUV model

Ga jij voor de stedelijke Arona, de alleskunner Ateca of de ruime Tarraco?

De nieuwe Tarraco

Why not now?

De nieuwe Tarraco is niet alleen ons grootste model ooit, maar ook het nieuwe vlaggenschip van SEAT. Het design van de Tarraco zet de toon voor het nieuwe SEAT-design vanaf 2018. De SUV is niet alleen van buiten groots, ook van binnen is er ruimte in overvloed. Met keuze uit 5 of 7 zitplaatsen en een kofferbak inhoud van 760 tot wel bijna 2000 liter!

 • Lengte 4740 mm
 • Hoogte 1660 mm
 • Bagageruimte 760 liter
 • Vanaf € 37.950

Ontdek de Tarraco

De Arona

Do your thing.

De Arona SUV ‘made in Barcelona’ is dankzij zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling en hoogwaardige techniek de meest stadse van onze SUV modellen. Dankzij handige features als Adaptive cruise control, Park assist en Blind spot detection rijd je ook op hectische momenten relaxed.

 • Lengte 4138 mm
 • Hoogte 1065 mm
 • Bagageruimte 400 liter
 • Acceleratie van 0-100 11.4 seconden
 • Vanaf € 19.800 (Private lease vanaf €319 p/m)

Ontdek de Arona

De Ateca

De alleskunner.

De SEAT Ateca is altijd een goede keuze: of je nu op pad gaat in de stad of toch een ruiger terrein opzoekt. Met een bagageruim van 510 liter, een ongeremd trekgewicht van 680 kilo en hoge instap rijd je altijd op je meest comfortabel.

 • Lengte 4363 mm
 • Leeggewicht 1275 kilo
 • Bagageruimte 510 liter
 • Acceleratie van 0-100 8.6 seconde
 • Prijs vanaf € 30.550 (Private lease vanaf €439 p/m)

Ontdek de Ateca

 


 

5 redenen voor SEAT Private Lease

Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt.

 1. Een scherpe all-in prijs
 2. Je droomauto zelf samenstellen
 3. Service & onderhoud door Auto Borchwerf
 4. Pechhulp in Europa
 5. Bij persoonlijke omstandigheden makkelijk opzegbaar

Meer weten over wat Private Lease precies inhoudt? Neem contact op met Auto Borchwerf

Neem contact op

Extra goedkoop private leasen

Met SEAT Private Lease aanbiedingen ben je verzekerd van een voordelige auto. In het maandbedrag zit vrijwel alles inbegrepen, van wegenbelasting tot reparaties en onderhoud. Zo ben je lekker goedkoop uit én weet je elke maand wat je te wachten staat. Alleen benzine en eventuele tol en boetes reken je nog apart af. Maak dus nu gebruik van onze Private Lease acties, profiteer van de scherpe prijs en rijd binnenkort al weg in jouw eigen SEAT.

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot 30 juni 2019, zolang de voorraad strekt.