ŠKODA vakantiecheck

Laat je ŠKODA checken op de belangrijkste punten voor slechts € 19,95!

Je wilt natuurlijk goed voorbereid op vakantie gaan. Laat daarom je ŠKODA checken op de belangrijkste punten!

Onbezorgd onderweg met de ŠKODA vakantiecheck

Je wilt natuurlijk goed voorbereid op vakantie gaan. Laat daarom je ŠKODA checken op de belangrijkste punten, zoals airconditioning, motor, banden en remmen. De vakantiecheck is slechts € 19,95. Daarnaast ontvang je nu tijdelijk (op=op) een gratis zwemband bij je vakantiecheck. Handig voor extra grip onder natte omstandigheden. Maak direct een werkplaatsafspraak voor je vakantiecheck.

Maak werkplaatsafspraak

Je ŠKODA vakantieklaar

Deze zomer ga je onbezorgd de (Europese) weg op met de ŠKODA Vakantiecheck. Zo geniet je zorgeloos van die welverdiende vakantie. Tijdens de vakantiebeurt wordt je ŠKODA gecheckt op 30 belangrijke punten. Denk hierbij aan banden, remmen, verlichting, zicht op de weg, motor(vloeistoffen), het onderstel en de carrosserie.


De volgende punten worden gecontroleerd met de vakantiecheck

✔ Accu
✔ Airconditioning
✔ Banden
✔ Deuren
✔ Koelsysteem
✔ Motorolie
✔ Remschijven
✔ Ruitenwissers/sproeiers
✔ Uitlaatsysteem
✔ Verlichting
✔ Verwarming
✔ Voorruit

ŠKODA vakantie tips

✔ Check de bandenspanning
✔ Doe een vakantiecheck
✔ Neem extra ruitenwisservloeistof mee

Mobiliteitsgarantie

Laat je je ŠKODA onderhouden bij Auto Borchwerf, dan heb je recht op ŠKODA Mobiliteitsgarantie. Dit verzekert je 24/7 van gratis hulp in binnen- en buitenland. Nu ook inclusief hulp bij een lekke band of lege tank.Extra scherp geprijsde zomeraccessoires

Dakdragers

ŠKODA dakdragers vormen de ideale basis om extra bagage in verschillende vormen en maten mee te nemen. Een fietshouder, ski- en snowboardhouder of een ski- en bagagekoffer in verschillende maten zijn allemaal gemakkelijk op de ŠKODA dakdragers te monteren.

Ontdek meer

Koelbox

Een ideaal product voor de zomer! Deze handige en compacte koelbox biedt je de mogelijkheid om tijdens de reis je producten koel te houden door deze aan te sluiten op de 12V aansluiting. De inhoud is 25 liter, waar 1,5L flessen prima in kunnen staan.

Ontdek meer

Fietsendrager

Met deze fietsendrager vervoer je gemakkelijk twee fietsen naar elke plek. Deze fietsendrager is kantelbaar, waardoor de laadruimte toegankelijk blijft. De drager is eenvoudig op de trekhaak te plaatsen en af te sluiten, om diefstal te voorkomen.

Ontdek meer

Tablethouder

Handige houder die je aan de armsteun bevestigt om op een tablet te werken.

Ontdek meer

 

Op zoek naar zomerbanden?

Klik hier voor de wissel! Al vanaf € 68,-

Zomerbanden