Volkswagen Economy Service

100% Volkswagen. Lage onderhoudsprijzen.

Speciaal voor de Volkswagen modellen die al wat langer meegaan is er Economy Service: lage prijzen voor onderhoud en reparatie, met 100% Volkswagen kwaliteit en inclusief volwaardige garantie. Hiermee bieden we ook klanten met oudere bouwjaren een aantrekkelijk geprijsd onderhoudsproduct.

 

Gaat jouw Volkswagen al wat langer mee?

Dan kom je in aanmerking voor voordelig onderhoud en reparaties middels Economy Service. Zo heb je de zekerheid van een officiële merkdealer maar dan voor een voordelige prijs.

Je Volkswagen regelmatig laten onderhouden voorkomt de kans op dure reparaties. Een onderhoudsbeurt is iedere 2 jaar of 30.000 kilometer nodig. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt je Volkswagen volledig onderzocht volgens fabrieksvoorschriften en weer in topstaat gebracht.

Onze Volkswagen technici zijn speciaal getraind zodat ze jouw Volkswagen door en door kennen. Met het juiste gereedschap kunnen ze je Volkswagen snel en vakkundig onderhouden of repareren. Alles wordt uitgevoerd volgens fabrieksvoorschrift en onderdelen worden vervangen door originele Volkswagen onderdelen. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid behouden. Daarnaast ontvangt het serviceboekje de stempel van de officiële Volkswagen-dealer zodat ook de restwaarde op peil blijft.

Hoeveel voordeel krijg ik met Economy Service?

Voor de oudere Volkswagen modellen werken we met een lager uurtarief. Zo heb je altijd voordeel op de all-in adviesprijzen ten opzichte van de oorspronkelijke prijzen.

Wat is in de prijs inbegrepen?

In de genoemde consumentenadviesprijzen voor een onderhoudsbeurt zijn arbeidsloon, onderdelen, olie, BTW en kleinmateriaal inbegrepen. Ook krijg je 24 maanden garantie op werkzaamheden en onderdelen. 

Gratis pechhulp?

De Volkswagen mobiliteitsservice ontvang je na het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Hierdoor krijg je gratis pechhulp in Europa. Je hoeft dus geen abonnement meer af te sluiten bij een ander bedrijf die je bij pech verder helpt. Dit bespaart je al snel € 100 per jaar! 

Nieuwe banden, is de dealer duurder?

Zijn de banden van je Volkswagen versleten? Geen probleem. Want voor zowel nieuwe zomer- als winterbanden kun je bij ons terecht. Er wordt gewerkt met landelijke adviesprijzen die in lijn liggen met universele auto- en onderhoudsbedrijven. Met de speciale apparatuur in onze Volkswagen werkplaatsen worden de banden goed gemonteerd en gebalanceerd. Hierdoor blijft de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd. 

Benieuwd naar de prijzen per model? Klik dan hier.