De Amarok. Je hebt patsers. En je hebt krachtpatsers.

Profiteer nu van €2.000 inruilpremie bij Auto Borchwerf

Je hebt voordeel. En je hebt voordeel op een Amarok.

  • Nieuwe 3.0 L TDI V6 motoren.
  • 580 Nm koppel.
  • De enige pickup met off-road ABS.
  • Financial Lease vanaf € 334 p.m.
 

Je hebt patsers. En je hebt krachtpatsers. De Amarok.

Soepel op de onverharde weg en temperamentvol op het asfalt. De Amarok met krachtige V6-motor biedt alles wat je verwacht van een allround pick-up uit het premiumsegment. En meer! Een strak design, robuuste constructie, een hoog vermogen en ongekende off-road rijeigenschappen.
Verschil moet er zijn.

Krachtiger dan ooit.

Deze veelzijdige Volkswagen pick-up is krachtiger dan ooit: nu ook met 3.0 L TDI V6-motor leverbaar met een vermogen tot 190kW / 258 pk. Oftewel: altijd genoeg vermogen, ook onder de meest veeleisende omstandigheden.


De breedste laadvloer.

Geen enkele andere pick-up biedt zo veel ruimte tussen de wielkasten. Door de laadbreedte van 1.222 mm past een Europallet zelfs overdwars in het voertuig. Verschil moet er zijn.


Eco-leder tijdelijk vanaf € 639.

Een extra luxe uitstraling voor jouw Amarok met het Eco-leder interieur. Het Eco-leder heeft vele goede producteigenschappen, zoals een hoge slijtvastheid en een ademende werking. De uitstraling en structuur van het Eco-leder is gelijk aan echt leder, gekoppeld aan een scherpe prijsstelling. Het Eco-leder is te verkrijgen in 6 verschillende kleuren en een afwijkende kleur van de stiksels of middenbanen. Tijdelijk heeft het Eco-nappa leder (met een extra fijne structuur) geen meerprijs.
Meerprijs Honingraat van € 250 voor € 100.


Je hebt service.
En je hebt Volkswagen Bedrijfswagens service.

Met de 7 Servicebeloften van Volkswagen Bedrijfswagens blijft je bedrijf altijd in beweging.Je hebt Financial Lease.
En je hebt Financial Lease met 2,99% rente en 4 jaar Garantie.

Als je nu een Careport Financial Lease contract afsluit, verleng je gratis de garantie op je bedrijfswagen van 2 tot maar liefst 4 jaar. Zo rijd je 4 jaar zorgeloos in je nieuwe Volkswagen bedrijfswagen en profiteer je bovendien een scherp rentetarief (2,99%). Verschil moet er zijn.

Je rijdt al een Amarok vanaf € 334 per maand.

Financial Lease aanbieding o.b.v. 2,99% nominale rente. Alle bedragen o.b.v. 48 maanden en een maximale slottermijn van 40% van de catalogusprijs inclusief BTW en exclusief BPM.

 

Meer weten over deze acties op de Volkswagen Amarok?