Winterset opruiming

De laatste winterbandensets, zeer scherp geprijsd!

Bent u nog op zoek naar een mooie winterbandenset voor uw Volkswagen Polo, T-Roc of Tiguan? Grijp dan nu uw kans.

De Volkswagen Corvara 15 inch lichtmetalen winterset is de perfecte combinatie van veiligheid en stijlvolle vormgeving. De vijf zilveren spaken maken de set tot een echte eye catcher. Daarnaast zorgen de winterbanden voor de best mogelijke grip en een kortere remweg, al bij temperaturen onder de 7 °C. De speciale rubbersamenstelling samen met het loopvlakontwerp zorgen ervoor dat de veiligheid aanzienlijk verhoogd wordt. Een winterset bestaat uit velgen inclusief winterbanden.

Perfect geschikt voor: Volkswagen Polo
Prijs: €795,-

Slechts 4 sets resterend.

De Volkswagen Merano 17 inch lichtmetalen winterset is de perfecte combinatie van veiligheid en stijlvolle vormgeving. De tien zilveren spaken maken de set tot een echte eye catcher. Daarnaast zorgen de winterbanden voor de best mogelijke grip en een kortere remweg, al bij temperaturen onder de 7 °C. De speciale rubbersamenstelling samen met het loopvlakontwerp zorgen ervoor dat de veiligheid aanzienlijk verhoogd wordt. Een winterset bestaat uit velgen inclusief winterbanden.

Perfect geschikt voor: Volkswagen T-Roc
Prijs: €1.395,-

Slechts 7 sets resterend.

De Volkswagen Sebring 18 inch lichtmetalen winterset is de perfecte combinatie van veiligheid en stijlvolle vormgeving. De dubbele spaken maken de set tot een echte eye catcher. Daarnaast zorgen de winterbanden voor de best mogelijke grip en een kortere remweg, al bij temperaturen onder de 7 °C. De speciale rubbersamenstelling samen met het loopvlakontwerp zorgen ervoor dat de veiligheid aanzienlijk verhoogd wordt. Een winterset bestaat uit velgen inclusief winterbanden.

Perfect geschikt voor: Volkswagen Tiguan
Prijs: €1.895,-

Slechts 2 sets resterend.

Mocht u interesse hebben in één van onze winterbandensets kunt u contact met ons opnemen via info@autoborchwerf.nl of bellen naar 0165-556 888.