20 april 2018

50 plus Beurs

Afgelopen 13 en 14 april stonden we op de 50+ beurs in Bergen op Zoom. Het was een druk bezochte beurs waardoor onze 3 adviseurs hun handen vol hadden aan geïnteresseerde die meer informatie wilden over de 3 aanwezige modellen, namelijk de Volkswagen T-Roc, SEAT Arona en de Škoda Karoq. Uit al deze gezellige en informatieve gesprekken zijn veel vervolg afspraken gemaakt voor proefritten bij ons in de showrooms. Meer informatie over de betreffende modellen kunt u onderstaand lezen.

 

 

Volkswagen T-Roc:
De Volkswagen T-Roc is een compacte SUV met een hoge instap wat de auto comfortabeler en overzichtelijker maakt op de weg. Ook heeft de T-Roc een maximaal trekgewicht van wel 1700 kilo. Daarnaast deelt de T-Roc veel techniek met de Golf en dat zie je onder meer terug in de C-Stijl, die de auto z’n robuuste look geeft. De SUV is ook uitgerust met luxe opties als Front Assist, Active Info Display en automatische airco (Climatronic). Wilt u meer informatie over de T-Roc? Kijk dan op onze Volkswagen T-Roc pagina.

SEAT Arona:
De SUV ‘made in Barcelona’ is met zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling en hoogwaardige techniek helemaal op zijn plaats in de stad. Met een bagageruimte van 400 liter en een trekgewicht van maximaal 1200 kilo is de Arona tegelijkertijd robuust en sportief genoeg voor avontuurlijke (weekend)trips. Wilt u meer informatie over de Arona? Kijk dan op onze SEAT Arona pagina. 

Škoda Karoq:
In de urban jungle van vandaag is de Škoda Karoq een bron van rust en comfort. De Karoq biedt onder andere een maximaal trekgewicht van wel 2000 kilo en een standaard bagage ruimte van 521 liter. Met een stoere uitstraling, krachtig postuur en dynamische proporties, verpakt in een compact pakket is de KAROQ een SUV met karakter, op alle fronten. Wilt u meer informatie over de Karoq? Kijk dan op onze Škoda Karoq pagina.

Bent u benieuwd naar een impressie van de 50+ beurs? Bekijk dan onderstaande afbeeldingen.