11 januari 2019

SKODA Scala introductie event

Binnenkort komt de nieuwe SKODA Scala op de markt en daar zouden wij afhankelijk van de hoeveelheid interesse graag een tof introductie event voor willen organiseren. Lijkt u het leuk om de SKODA Scala introductie bij te wonen? Meld u dan aan via onderstaand formulier. De datum en het tijdstip zal bij genoeg interesse met u gecommuniceerd worden waarna u zich officieel kunt aan-/afmelden.

De ŠKODA SCALA bij Auto Borchwerf

SCALA. Dat wordt de naam van het nieuwe compacte model van ŠKODA. Na eerst het silhouet van het toekomstige compacte model te hebben getoond, geeft ŠKODA nu prijs hoe hij gaat heten. De naam stamt af van het Latijnse woord ‘scala’, dat letterlijk ‘trap’ of ‘ladder’ betekent. De naam staat ook synoniem voor de volgende grote stap van de Tsjechische autofabrikant in het compacte segment.

Vanaf maart 2019 te bestellen

Met de SCALA richt ŠKODA zich duidelijker op de jongere consument dan ooit tevoren. Het model leent zijn ontwerptaal van het sensationele VISION RS-studiemodel en komt in de eerste helft van 2019 op de markt met vermogens tussen de 66 kW/90 pk en 110 kW/150 pk.

De prijzen van de SCALA worden medio februari aangekondigd. Naar verwachting is de nieuwe SCALA in het voorjaar van 2019 beschikbaar bij Auto Borchwerf. De nieuwe SCALA wordt in mei 2019 verwacht bij Auto Borchwerf. Vanaf medio maart 2019 kun je de SCALA bestellen.