28 juni 2017

Geslaagde Tullepetaonse Toertocht

Afgelopen zaterdag werd de Tullepetaonse Toertocht georganiseerd door de vier Roosendaalse Lionsclubs.

De Roosendaalse Lionsclubs zetten zich ieder jaar in voor één goed doel, dit jaar was dat goede doel Humanitas met hun project taalmaatjes.Taalmaatjes is een project van Humanitas die draait op vrijwilligers. Iedereen die de Nederlandse taal goed beheerst kan zich inschrijven waarna hij/zij een eigen 'taalmaatje' toegewezen krijgt. Een taalmaatje is iemand die moeite heeft met de Nederlandse taal, in zowel spraak als geschrift. Samen gaan zij dingen ondernemen, dit kan verschillen van samen winkelen tot samen koffie/thee drinken tot wandelen in de natuur, dat beslist men zelf. Gedurende de tijd die zij samen doorbrengen leert men zijn/haar taalmaatje de Nederlandse taal steeds een beetje beter te spreken/schrijven.

Dit jaar waren wij hoofdsponsor van deze Tullepetaonse Toertocht, iets waar we met trots op terug kijken. Het eindresultaat van deze gezellige dag, een prachtige cheque ter waarde van € 5.000,-

Tijdens de tocht van 165kilometer reden ruim 40 auto's mee in allerlei soorten en maten. Wij hadden zelf ook een auto meerijden tijdens de tocht en waren op diverse rust- / pauze plekken voorzien van een reclame auto. De ochtend begon op het Tongerloplein in Roosendaal, vanuit deze locatie ging de tocht langs Oud Gastel, Zevenbergen, Lage Zwaluwe, Oosterhout, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Hulten, Chaam, Meer, Zundert, Sprundel en Rucphen om uiteindelijk ook weer in Roosendaal te eindigen.

Tegen het einde van de middag / begin van de avond bracht iedereen nog een bezoek aan onze vestiging in Roosendaal aan Vlierwerf 10. Hier hadden ze nog een fijne 'proef' op de planning die de nodige tijd in beslag nam. Helaas heeft niet iedereen de gelegenheid kunnen nemen om nog langs te komen wegens tijdsdruk maar al met al was het leuk om iedereen te mogen ontvangen op onze vestiging.

De avond werd afgesloten met een heerlijk buffet en natuurlijk de prijsuitreiking, gefeliciteerd heren! We zien jullie binnenkort wel verschijnen om de hoofdprijs in ontvangst te nemen: Een weekendje rijden in een auto naar keuze, variërend van de nieuwe Volkswagen Arteon tot een Audi Q5 tot een Volkswagen Crafter mochten jullie toevallig willen verhuizen.

De gehele dag is vastgelegd met een camera en daaruit is bovenstaande video gekomen, veel kijkplezier en hopelijk tot snel bij Auto Borchwerf.