12 april 2019

Volkswagen ID. Family

Vanaf 2020 maakt Volkswagen elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar. En dat doen ze met de nieuwe Volkswagen ID. Family. Deze compleet nieuwe generatie elektrische Volkswagens biedt een flinke actieradius en de nieuwste technologie voor aantrekkelijke prijzen.

Vanaf nu te reserveren!

Heeft u interesse in het eerste model in de reeks van emissievrije Volkswagens, namelijk de ID. Neo. Of heeft u vragen betreft het reserveringsproces van de ID. Family in het algemeen? Neem contact op middels onderstaand formulier en blijf op de hoogte van alle ins en outs van de nieuwe ID. Family.

Ongekende techniek.

De Volkswagen ID. Family onderscheidt zich vooral op techniek vergeleken met de huidige Volkswagens. Door bijvoorbeeld slim gebruik te maken van extra platte accu's, zijn de ID.-modellen lekker ruim. En dacht je dat elektrische auto's niet krachtig kunnen zijn? De ID. bewijst het tegendeel. Dankzij twee elektromotoren op de voor- en achteras, haal je voordat je het weet een snelheid van 100 km/u.

Innovatief design.

De ID. modellen staan bekend om hun innovaties, maar ook het design heeft Volkswagen niet uit het oog verloren. De ID. BUZZ is een volledig elektrische variant van de klassieke Volkswagen T1. De ID. CROZZ combineert SUV-eigenschappen feilloos met innovatieve assistentiesystemen en elegante lijnen. De ID. VIZZION gaat op het gebied van innovatie nog een stukje verder en rijdt volledig autonoom. Deze premium sedan heeft geen stuur, dashboard of pedalen en is daardoor extra ruim en personaliseerbaar.

Bereikbaar voor iedereen:
Met alleen het ontwikkelen van de beste elektrische auto's ben je er nog niet. Om elektrisch rijden voor iedereen beschikbaar te maken moet je auto's ook perfect, snel en in grote getalen kunnen bouwen. Daarom transformeert Volkswagen een aantal fabrieken momenteel in rap tempo tot hightech faciliteiten voor het produceren van elektrische auto's.

De grootste EV-fabriek van Volkswagen:
In het Duitse Zwickau bouwt Volkswagen momenteel nog Golfs, maar eind 2019 start daar de productie van de ID. Vanaf 2021 rollen er al zes verschillende elektrische modellen voor drie merken van de Volkswagen Groep van de lijn. 1.500 elektrische auto's per dag, 330.000 stuks per jaar.

Het grootste e-mobility productienetwerk.
Ook de fabrieken in Emden en Hannover worden snel klaargestoomd als productielocaties voor de elektrische modellen. Vanaf 2022 start daar de productie van elektrische personenauto's en lichte bedrijfswagens. Samen met de fabriek in Zwickau ontstaat daarmee het grootste productienetwerk voor elektrische auto's in Europa.

Ambitieuze en internationale plannen:
Op dit moment richt Volkswagen ook nog een fabriek in China op en staan er twee gepland in de VS. De transformatie van al deze fabrieken tot state-of-the-art productielocaties voor elektrische auto's biedt Volkswagen de mogelijkheid om per 2025 jaarlijks ruim een miljoen elektrische auto's te bouwen en te verkopen.

De Volkswagen ID. Family

Vanaf 2020 wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar dankzij de Volkswagen ID. Family. Deze compleet nieuwe generatie elektrische Volkswagens biedt een flinke actieradius en de nieuwste technologie voor aantrekkelijke prijzen. Bent u benieuwd naar het elektrisch rijden en wilt u graag op de hoogte gehouden worden of meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij staan voor u klaar, team Auto Borchwerf Volkswagen.

Wenst u meer informatie over de Volkswagen ID. Family? Vul onderstaand contact formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.