1 juli 2019

Volledig elektrische ŠKODA CITIGOe iV nu te reserveren

De eerste écht bereikbare elektrische auto van Nederland – is voor vroegboekers vanaf vandaag te reserveren. Dit najaar maakt ŠKODA de definitieve prijzen en specificaties bekend en vanaf dat moment is de CITIGOe iV te bestellen en te configureren. In januari 2020 arriveren de eerste exemplaren in Nederland.

De belangstelling voor deze elektrische stadsauto is nu al groot. De CITIGOe iV wordt met zijn aantrekkelijke prijs en lage operationele kosten de eerste écht bereikbare elektrische auto. 

Nu reserveren, vanaf januari rijden!

Het is vanaf nu mogelijk om één van de 1.500 productieplekken voor de Nederlandse markt (2020) te reserveren, om zo snel mogelijk te kunnen profiteren van de voordelen van elektrisch rijden. Voor het reserveren van een productieplek uit de eerste lichting, kunnen vroegboekers per vandaag terecht op de speciale website. Na registratie en een borgstelling van € 250 ontvangt u als klant een bevestiging van uw productieplek. Zodra dit najaar de definitieve prijzen en specificaties bekend worden, kan de order vervolgens definitief worden gemaakt. Tussentijds kosteloos annuleren is altijd mogelijk, in dat geval wordt de borgstelling teruggestort. 

Vanuit Auto Borchwerf hebben we de mogelijkheid om in totaal 48 CITIGOe iV te reserveren. Wilt u er als eerste bij zijn? Registreer uzelf dan op de website of neem contact met ons op!

Onderhoudscontracten:

Bij de CITIGOe iV is de service op hoog niveau. Iedere CITIGOe iV wordt standaard geleverd met:

  • 8 jaar garantie op de hoogvoltaccu (max 160.000km)
  • 6 jaar (tot 72 maanden) inclusief onderhoudsbeurten** en APK
  • 4 jaar werkplaatsgarantie
  • 2 jaar volledige fabrieksgarantie

Buiten de garantie vallen bijvoorbeeld de slijtagedelen. Onder slijtagedelen valt remschijven, remblokken, ruitenwissers, banden en schade die ontstaan is door invloeden van buitenaf.

Snelladen:

De batterij van de CITIGOe iV is op verschillende manieren van stroom te voorzien. Dit gaat het snelst met een snellader die een lege accu in een uur tot 80 procent kan laden. Met een wisselstroomwallbox (7,2 kW) is een lege accu al in vier uur volledig opgeladen. Met een 2,3 kW thuislaadstation duurt het volledig laden van een lege batterij 12,5 uur. Uiteraard is het accupakket ook via een traditionele 230 V-aansluiting te laden. 

Nieuwe looks en hightech features

De CITIGOe iV onderscheidt zich van de overige uitvoeringen met een vernieuwd design, een nog rijkere standaarduitrusting en hightech features. De in carrosseriekleur uitgevoerde grille en de bumpers met geïntegreerde mistlampen hebben een nieuw design en de behuizing van de buitenspiegels is naar wens uitgevoerd in zwart of carrosseriekleur. Het interieur van deze elektrische stadsauto is voorzien van onder meer een vernieuwd dashboard en speciale bekleding. De CITIGOe iV krijgt een rijke standaarduitrusting met onder meer Climatronic (volautomatische airconditioning), Lane Assist en het Move&Fun dockingstation voor smartphones. Met de Move&Fun app fungeert de smartphone als extra display in de auto. Hij geeft dan bijvoorbeeld voertuig- of navigatiegegevens weer. 

Via de app zijn ook online diensten beschikbaar, zoals Remote Access en de aansturing van de airconditioning of het laadproces. 

De CITIGOe iV is de eerste van een complete generatie elektrische auto’s die ŠKODA in de komende jaren gaat introduceren.