Onderdelen en accessoires

Ook op het gebied van accessoires bent u bij Auto Borchwerf aan het juiste adres:

Of het nu gaat om een mooie set velgen, parkeersensoren, portable navigatiesysteem, een nieuwe radio of gewoon een kwaliteits trekhaak, u bent bij ons aan het juiste adres. Een goed advies en inbouw door volkswagen geschoold personeel maakt het plaatje rond. Informeer naar de mogelijkheden voor uw auto via 0165 - 55 68 88 of info@autoborchwerf.nl. Liever direct contact? Kom dan langs in onze showroom om te informeren naar de mogelijkheden.

De onderdelendienst van Auto Borchwerf:

De dienst die u – als zakelijke klant – meer levert dan alléén onderdelen. Wij leveren álle originele onderdelen van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Dit zijn natuurlijk al de beste onderdelen en daar krijgt u ook nog eens twee jaar garantie op.

U krijgt van ons ook álle technische ondersteuning die er bij hoort. Bijvoorbeeld bij het bestellen van exact het juiste onderdeel of bij vragen over de precieze montage ervan. Wij zijn bereikbaar en we leveren tweemaal daags de onderdelen en denken daarnaast met u mee. Op die manier kunt u de kwaliteit leveren die u uw klanten belooft.

Dagelijks staan wij voor u klaar. De Binnendienst is uw vaste aanspreekpunt voor het bestellen van onderdelen. De Buitendienst komt bij u langs voor de zakelijke afspraken rond het inkopen van onderdelen

Eén adres voor vijf merken:

Wij bieden het complete assortiment auto onderdelen voor Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

Originele onderdelen:

Wij leveren uitsluitend originele onderdelen én standaard 2 jaar onderdelengarantie.

Snelle en stipte bezorging:

‘s Ochtends besteld is ‘s middags geleverd en ‘s middags besteld is de volgende ochtend geleverd. Wij leveren tweemaal daags de onderdelen.

Technische ondersteuning:

Voor alle vragen over de montage of de toepassing van de onderdelen kunt u bij ons terecht. Onze specialisten ondersteunen u graag telefonisch of op locatie.

Online bestellen:

U kunt telefonisch bestellen, maar ook online; bestellen kan dus 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Slim zakendoen:

Met heldere inkoopvoorwaarden en scherpe prijzen bieden wij u aantrekkelijke marges.

Voor meer informatie over de onderdelendienst kunt u contact met ons opnemen of de officiele onderdelendienst website bekijken.

Contact kan via:
E: deonderdelendienst@autoborchwerf.nl
T: 0165 - 55 68 88

Vlierwerf 10
4704 SB Roosendaal

Buitendienst contact:
Peter Korver
E:
p.korver@autoborchwerf.nl
T:
0165 - 55 68 88

Bekijk de officiele onderelendienst website hier.

Wenst u meer informatie, een offerte of een proefrit? Vul onderstaand contact formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.