Onze SKODA Scala Ambassadeurs

Om de nieuwe SKODA Scala meer bekendheid te geven hebben wij een winactie opgezet waarbij ondernemers uit de omgeving/regio kans konden maken om een week lang gratis rond te rijden in deze mooie auto. Wij hebben vijf winnende bedrijven inmiddels bekend gemaakt en deze zul je de aankomende weken zien rondrijden in de nieuwe SKODA Scala inclusief eigen logo verwerkt in het gave design.

Op deze pagina introduceren we de bedrijven die in onze SKODA Scala gaan schitteren.

Ambassadeur 7 Manfred Recordings

Manfred Jongenelis is een professionele producer met een prachtige studio aan huis. In zijn studio heeft hij al verschillende grote artiesten mogen verwelkomen die graag met hem samenwerken. Zo bestaat zijn portfolio uit namen als Frans Duijts, John West, Sieneke en nog veel meer grote artiesten. Manfred is tevens de producer achter succeshits als "Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht". 

Hij begon als kleine jongen op keyboard, in navolging van zijn moeder die orgel leerde spelen. "Voor de rest is mijn familie a-muzikaal." Na het keyboard stapte Jongenelis over op de accordeon, waarmee hij furore maakte als begeleider van André Hazes en nu Frans Duijts. "Ik heb ook gitaar leren spelen. Ik heb les gehad van Toon van den Maagdenberg in Etten-Leur en heb de gitaren overgenomen van de gitarist die bij André Hazes speelde." Zodoende kan Jongenelis zelf alle instrumenten bespelen voor de muziek die hij maakt.

Ook staat Manfred vaak zelf op het podium met artiesten als André Hazes (in het verleden), Django Wagner en Frans Duijts als muzikale begeleiding met zijn accordeon. 

Deze week zal het logo van Manfred Records op onze mooie Skoda Scala te zien zijn. Manfred, veel veilige kilometers en rijplezier in de Scala! 

Volgende week is hieronder te zien hoe Manfred de Scala ervaren heeft en deelt hij dit in een interview! 

Ambassadeur 6 Het Kaasatelier

De sommelier en het kaasmeisje: het lijkt het begin van een sprookje en dat is het eigenlijk ook. Sinds hun eerste ontmoeting bij restaurant Mijn Keuken (één Michelinster) zijn Joost van Nijnatten en Lotte Franken onafscheidelijk. Na jarenlange ervaring in het hogere horeca-segment hebben zij in 2014 de overstap gemaakt naar het affineren van kaas. Anno 2018 is het stel rijp voor hun eigen zaak: Het Kaasatelier.

Met Het Kaasatelier maken Joost en Lotte een lang gekoesterde droom waar: het starten van een eigen onderneming. Bij Het Kaasatelier kunnen ze al hun kennis, passie en ervaring kwijt in het inkopen, affineren en leveren van kaas aan de horeca. Door hun passie en ervaring kunnen zij ook meedenken over het juiste kaasassortiment, kaas-drank-combinaties en het verwerken van kazen in gerechten. Ook over het verpakken, bewaren en snijden van de verschillende kazen geven zij goed en duidelijk advies. Kaasaffineurs met een missie dus. Joost en Lotte nemen je graag mee in de immer veranderende wereld van kaas.

Aankomende week zul je Lotte en Joost rond zien rijden met het gave logo van Het Kaasatelier op de deur van de Scala. Deel hier dan vooral foto's van op Social Media!

Klik op onderstaande afbeelding om het interview met Joost omtrent zijn ervaringen met de SKODA Scala te bekijken.

Ambassadeur 5 Goood Hondenvoeding

Goood is een nieuw type hondenvoer. Twan Tak, een 19-jarige student uit de Wouwse Plantage, bracht deze hondenvoeding op de markt. Met Goood creëert het bedrijf een grote verandering in de hondenvoedingsindustrie. Een uniek bedrijf met een duidelijke missie en aanpak. Zo is de productie van deze hondenvoeding CO2-neutraal, natuurlijk, lokaal en biologisch. Eerder dit jaar is Goood al in de prijzen gevallen. Zo won eigenaar Twan de Rabobank StartToGrow Award 2019. 

Al 250 jaar lang maakt het familiebedrijf voedsel, babyvoeding en voedsel voor huisdieren. In de hoogwaardige producten zetten zij alle expertise en passie in en dit doen ze dan graag met een stapje extra. Voor u en uw gezinsleden. Het begon allemaal in 1765 met een korenmolen in het kleine Beierse dorp Wehringen. Vandaag de dag hebben ze twee interne laboratoria, een groot team van dierenartsen en strikte kwaliteitscontroles. Zodat er dagelijks voor gezorgd wordt dat uw hond echt alleen het allerbeste krijgt!

Met veel plezier hebben we onze SKODA Scala laten bestickeren met het logo van Goood Hondenvoeding. Twan en collega’s, wij wensen jullie veel rijplezier met onze prachtige SKODA Scala toe!

Bent u benieuwd hoe Twan Tak van Goood Hondenvoeding de SKODA Scala ervaren heeft? Bekijk dan hieronder de video van het interview met Twan:

Ambassadeur 4 Fit en Gezond

In het voormalige pand van de politie van Oudenbosch zit de moderne sportschool Fit en Gezond gevestigd. En dit betekend dat er niet meer zoveel stilgezeten wordt! 

Fit en Gezond in Oudenbosch staat voor sport, plezier en resultaat. Hoe maken zij dit waar? Door persoonlijke begeleiding te geven! Bij Fit en Gezond traint iedereen onder toezicht van een gekwalificeerde trainer. Kort maar krachtig. Zo houden ze elke training haalbaar én leuk.
Om jou optimaal te begeleiden op het gebied van gezondheid biedt Fit en Gezond een totaalconcept aan. Met small group trainingen, personal training en fysiotherapie werk je samen aan je doelen en verhelpen ze waar nodig lichamelijke klachten. Daarnaast kun je er ook voor voedingsadvies terecht bij hun gespecialiseerde voedingsconsulenten. 

Toch gaan verschillende medewerkers deze week niet met de fiets naar het werk. Deze week pronkt het logo van Fit en Gezond namelijk op onze nieuwe SKODA Scala. Wij wensen jullie heel veel plezier en veilige kilometers toe! 

Net zoals bij de voorgaande ambassadeurs vertellen de enthousiaste medewerkers van Fit en Gezond, Daniel, Marc en Ingeborg hoe zij de Scala hebben ervaren:

Ambassadeur All Rent Autoverhuur

Als autoverhuurbedrijf ben je bekend met allerlei automerken en modellen. Maar de SKODA Scala hebben ze bij All Rent Autoverhuur in Roosendaal nog niet uitgetest. Daar brengen we vanaf vandaag verandering in!

Het verhuren van auto’s zit in de genen van de familie Pannekoek. Vanaf de jaren tachtig is All Rent Autoverhuur al een begrip in Breda. Anton Pannekoek sloot zich aan bij een internationale autoverhuurder waar ze tot 2009 franchise nemer van zijn geweest. Zoons Niels en Rens Pannekoek zijn in 1995 bij het familiebedrijf komen werken. Niels bij de vestiging in Breda en Rens in Roosendaal. Sinds januari 2009 is de naam verandert in All Rent Autoverhuur. En inmiddels is het werkgebied uitgebreid in heel Nederland.

Deze week mogen Rens en zijn collega’s de SKODA Scala testen en zal het All Rent Autoverhuur logo op de deuren te zien zijn. Veel veilige kilometers en vooral plezier deze week mannen!

Benieuwd hoe oprichter Rens en zijn collega's de SKODA Scala hebben ervaren? Hij verteld het in de onderstaande video:

Ambassadeur Rijsdijk Techniek

Vanaf 2013 kunnen particulieren, bedrijven, verenigingen en scholen bij Rijsdijk Techniek terecht voor verschillende soorten computerservice. Denk hierbij aan: computerles op maat, een computer opschonen, reparatie, installatie, het verkopen van nieuwe producten en vanzelfsprekend een eerlijk advies. Ook als u mocht besluiten uw computer elders aan te schaffen.

Naast verschillende vormen van computerservice heeft Rijsdijk Techniek ook een elektronische afdeling. Ze werken met een vakkundig gecertificeerde elektricien zodat de service ten aller tijde top is. Geen gerommel in meterkasten of verkeerde aansluitingen, maar gewoon zoals het hoort, volgens de juiste normen.

Veelal bestaan hun werkzaamheden uit: verlichtingsarmaturen, groepenkasten, dimmers, stopcontacten en nieuwe bekabeling monteren. Ook zorgt Rijsdijk Techniek voor dat extra stuk service waarbij ze controleren en adviseren.

Het logo van Rijsdijk Techniek zal de komende week op onze gestroomlijnde SKODA Scala schitteren.

Bent u benieuwd naar de ervaringen van oprichter Desley Rijsdijk en zijn collega's met de SKODA Scala? Bekijk hieronder het interview:

Ambassadeur De Hapfabriek

De SKODA Scala verdient het om gezien te worden, net als een bedrijf als De Hapfabriek. De Hapfabriek gaat komende tijd rondrijden in het nieuwste model, de SKODA Scala. Op deze manier kunnen wij iedereen kennis laten maken met deze nieuwe SKODA én deze ondernemers de kans geven om hun bedrijf op een unieke manier te promoten.

De Hapfabriek in Bosschenhoofd is een jonge onderneming die er in 2018 met de Halderbergse startersprijs vandoor ging. Zij serveren al sinds 2015 stoere buffetten, gezonde hapjes en robuuste broodjes. Met liefde voor eten, gezelligheid, kundigheid en vooral veel passie hebben zij sinds 2018 hun eigen proeflokaal geopend in het stationsgebouw in Bosschenhoofd. Het stoere robuuste logo van De Hapfabriek wordt aankomende week met trots gedragen door onze SKODA Scala.

Bent u benieuwd naar het interview met oprichters Joleine, Sabine en Chantal over hoe zij de SKODA Scala hebben ervaren? Bekijk dan de video hieronder: