SEAT Leon ST

  • Rijklaar € 24.850

22% bijtelling

Wegrijden met de nieuwe SEAT Leon ST bij Auto Borchwerf, uw SEAT dealer in %PLSEAT%

Vol met technologie!

De vernieuwde SEAT Leon ST is van binnen en buiten compleet dankzij talloze innovaties en een nieuw interieur. Technische ondersteuning zoals emergency assist en lane assist tijdens het rijden helpen in het dagelijks verkeer. Bovendien kom je altijd goed voor de dag dankzij een nieuw strak design, of je nou voor je werk op pad moet of met je gezin op vakantie. Ga elke uitdaging tegemoet met de vernieuwde SEAT Leon ST!

SEAT focust op digitalisering en dat wordt nu meer dan ooit ook zichtbaar in het interieur. Zo zijn de Leon en de Ateca de eerste SEATs die leverbaar zijn met de Virtual Cockpit, een volledig digitaal instrumentenpaneel met weergave in hoge resolutie. De nieuwe SEAT Ibiza en Arona kunnen eveneens worden geleverd met het slimme en veelzijdige digitale display, iets later gevolgd door de nieuwe grote SUV van SEAT.

De Virtual Cockpit geeft het interieur van een SEAT een extra hightech accent. Dat neemt niet weg dat functionaliteit een hoofdrol speelt. Het digitale instrumentarium bevindt zich in het blikveld van de bestuurder. Het grote, hoge-resolutie TFT-display zorgt daarbij ongeacht de lichtintensiteit van buiten voor een haarscherpe en heldere weergave.

leonpacupra0711.jpg

Fris uiterlijk

Met een fris uiterlijk en scherpe lijnen heeft de SEAT Leon een subtiele make-over gekregen. Jong en modern, terwijl het wel een echte Leon blijft. Kijk bijvoorbeeld eens naar de strak vormgegeven Full-LED koplampen en mistlampen, waardoor je ook in het donker altijd zal opvallen. Daarnaast komt de vernieuwde SEAT Leon ook met nieuwe kleuren. De verschillende uitvoeringen zorgen er voor dat er altijd een Leon is die bij jou past. Wat dacht je van de sportieve FR Business Intense?

Voor-en-zijaanzicht.jpg 

De SEAT Leon ST is de beste stationwagen van Nederland!

De SEAT Leon ST is de beste stationwagon van Nederland. Dat is de uitkomst van een allesomvattende autotest van twaalf stationwagons door experts van de ANWB en Autovisie. Lees hier het hele artikel.

Optimale veiligheid

 

Een proefrit maken in deze mooie Leon ST? Neem dan contact op met Auto Borchwerf, uw SEAT dealer in %PLSEAT%.

Bestandsnaam Bestandstype Bestandsgrootte
PDF Prijslijst SEAT Leon ST - januari 2019 - Auto Borchwerf.pdf PDF 797.92 KB Downloaden
PDF Brochure SEAT Leon ST - %SEATVES.pdf PDF 5.44 MB Downloaden
SEAT

Voorbeeldberekening: Leon ST

Kredietsom € 18.638 Maandlasten € 277 Totaalprijs krediet € 22.397 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Slottermijn € 12.425 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 24.850 Aanbetaling € 6.213
Sluiten

Financier de SEAT Leon ST vanaf € 277 p/m

€ 24.850
€ 18.638
€ 277

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
SEAT Leon ST

Kredietsom € 18.638 Maandlasten € 277 Totaalprijs krediet € 22.397 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Looptijd 36 maanden