SKODA Scala Ambassadeur

SKODA-header-ambassadeur.jpg

Over een aantal weken is het zo ver, de officiële introductie van de ŠKODA Scala. Ter introductie kunt u als ondernemer uit West-Brabant of Tholen kans maken op een week lang onbezorgd rijden in deze fantastische nieuwe ŠKODA. Lees hieronder hoe!

Bent u een ondernemer uit West-Brabant of Tholen? En lijkt het u leuk om als eerste de ŠKODA Scala een week lang gratis te testen? Dan is dit uw kans! Meld u via onderstaande inschrijfformulier aan en maak kans op een week lang onbezorgd ŠKODA Scala rijden. We maken de winnaars bekend op 17 mei tijdens ons ŠKODA Scala introductie event.
 
Spelregels:
  • U bent een ondernemer uit West-Brabant of Tholen
  • U krijgt een week lang de ŠKODA Scala mee - incl. volle tank
  • U komt op de foto bij het aflevermoment van de sleutel
  • U gaat akkoord met een kort interview na uw proefrit week

Over de ŠKODA Scala:

SCALA. Dat is de naam van het nieuwe compacte model van ŠKODA. Na eerst het silhouet van het toekomstige compacte model te hebben getoond, geeft ŠKODA nu prijs hoe hij gaat heten. De naam stamt af van het Latijnse woord ‘scala’, dat letterlijk ‘trap’ of ‘ladder’ betekent. De naam staat dan ook synoniem voor de volgende grote stap van de Tsjechische autofabrikant in het compacte segment.

Met de SCALA richt ŠKODA zich duidelijker op de jongere consument dan ooit tevoren. Het model leent zijn ontwerptaal van het sensationele VISION RS-studiemodel. De moderne en ruime vijfdeurs hatchback met zijn frisse design staat rijklaar vanaf € 21.990. In eerste instantie is hij leverbaar met keus uit twee efficiënte benzinemotoren (85 kW/116 pk of 110 kW/150 pk DSG). Ook zijn er diverse uitrustingsniveaus, waaronder de speciale First Edition-uitvoering. Meer lezen over de ŠKODA Scala kan op de informatie pagina door hier te klikken.

Dus wilt u kans maken op een week lang ŠKODA Scala rijden? Meld u dan nu aan via onderstaand formulier!