ŠKODA FABIA COMBI

  • Rijklaar € 16.480

22% bijtelling

De ŠKODA FABIA COMBI Bij Auto Borchwerf

Frisse designelementen en geavanceerde technologie zetten de toon in de ŠKODA FABIA COMBI. Een front met LED-koplampen- en dagrijverlichting bezorgt de FABIA COMBI nog krachtigere looks. Ook onderscheidt hij zich door een nieuwe generatie infotainmentsystemen en handige ‘Simply Clever’ features.

Ontdek de FABIA COMBI

Binnen

SKODA Fabia Combi Binnen

Buiten

SKODA Fabia Combi Buiten

IJskrabber in de tankklep

Geen onaangename verrassingen meer tijdens koude winterochtenden. Elke FABIA heeft standaard een ijskrabber, in het klepje van de brandstoftank.

SKODA Fabia Combi

SKODA Fabia Combi

Parkeerkaarthouder

Rondslingerende parkeerbonnetjes in je auto behoren tot het verleden met de handige parkeerkaarthouder achter de voorruit. Voor optimale zichtbaarheid.

Paraplu in houder

Zeg je 'ŠKODA', zeg je 'standaard paraplu aan boord'. Uiteraard ook in de FABIA, in een daarvoor ontworpen houder onder de bijrijderstoel.

SKODA Fabia Combi

SKODA Fabia Combi

Netjes opgebrogen

In de bagagenetjes aan de binnenkant van de voorstoelen kun je gemakkelijk kleine dingen opbergen die je graag binnen handbereik houdt.

Slimme verlichting

De kofferbak wordt verlicht via uitneembare bagageruimteverlichting. Heb je dus ergens anders licht nodig? Neem hem eenvoudig uit en schijn bij.

SKODA Fabia Combi

1.0 Greentech-motor

SKODA Fabia Combi Clever

De ŠKODA FABIA is leverbaar met de 1.0 Greentech 55 kW/75 pk benzinemotor. De zuinige krachtbron is onder andere beschikbaar voor de FABIA Clever. Het populaire compacte model is heeft een restyling voor de voor- en achterzijde gekregen, met voor het eerst LED-koplampen en -achterlichten. Ook heeft ŠKODA het interieur verder verfijnd, is het aanbod innovatieve assistentiesystemen verder uitgebreid en is de FABIA voorzien van vele praktische 'Simply Clever'-functies.

ŠKODA levert de FABIA met vlotte en efficiënte 1.0-liter benzinemotoren. Nieuw is de 55 kW/75 pk 1.0-liter Greentech met indirecte brandstofinjectie en een handgeschakelde vijfversnellingsbak, die per direct leverbaar is.

Meer weten over de ŠKODA FABIA COMBI? Kom langs bij Auto Borchwerf, of neem contact met ons op.

Bestandsnaam Bestandstype Bestandsgrootte
PDF Prijslijst SKODA Fabia Combi - januari 2019 - Auto Borchwerf.pdf PDF 1.15 MB Downloaden
PDF Leaflet SKODA Fabia Combi Clever - Auto Borchwerf.pdf PDF 3.21 MB Downloaden
PDF Brochure SKODA Fabia Combi - Auto Borchwerf.pdf PDF 5.93 MB Downloaden
PDF Brochure SKODA Fabia Combi Monte Carlo - Auto Borchwerf.pdf PDF 1.9 MB Downloaden
SKODA configurator

Voorbeeldberekening: FABIA COMBI

Kredietsom € 12.360 Maandlasten € 157 Totaalprijs krediet € 13.892 Effectieve rente op jaarbasis 4,99% Slottermijn € 8.240 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 16.480 Aanbetaling € 4.120
Sluiten

Financier de ŠKODA FABIA COMBI vanaf € 157 p/m

€ 16.480
€ 12.360
€ 157

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
ŠKODA FABIA COMBI

Kredietsom € 12.360 Maandlasten € 157 Totaalprijs krediet € 13.892 Effectieve rente op jaarbasis 4,99% Looptijd 36 maanden