Video content Autoborchwerf

Wij van Auto Borchwerf vertellen u graag persoonlijk meer over de nieuwste Volkswagen, Skoda en SEAT acties die lopen of over evenementen die wij organiseren. Daarom hebben we hier een klein overzicht van de laatste video's die we gemaakt hebben, speciaal voor u. Wanneer u op één van de afbeeldingen klikt komt u bij de specifieke YouTube video uit. Alle video's kunt u bekijken door onderin op de algemene afbeelding te klikken. Veel kijkplezier!

ovdm-juli-video-web_1.jpg

Op bovenstaande video vertelt onze adviseur Stef u graag wat meer over onze occasion van de maand juli, van de vestiging Roosendaal. Meer informatie over deze auto kunt u vinden door hier te klikken.

ovdm-juli-video-web-HST.jpg

In bovenstaande video vertelt onze adviseur Kevin u graag wat meer over de occasion van de maand juli in onze vestiging te Halsteren. Meer over deze auto kunt u vinden door hier te klikken.

nieuwe-Touareg-YT-website.jpg

In de bovenstaande video presenteren wij u de gloednieuwe Volkswagen Touareg. Bekijk hier de hele video!

10_140.jpg

In de bovenstaande video presenteren wij u de Skoda Superb Sportline. Klik hier voor de advertentie van deze Sportieve Skoda.

11_82.jpg

In bovenstaande video presenteren wij u de Occasion van de maand April in Halsteren.

1_1325.jpg

In bovenstaande video geeft een van onze adviseurs u meer informatie over de Private Lease actie met betrekking tot de Volkswagen UP.

2_583.jpg

In bovenstaande video presenteren wij u de Occasion van de maand Maart in Roosendaal.

3_173.jpg

In bovenstaande video presenteren wij u de Occasion van de maand Maart in Halsteren.

5_1349.jpg

In bovenstaande video presenteren wij u de Occasion van de maand Februari in Roosendaal.

Banner_176.jpg