Volkswagen e-Golf

  • Rijklaar € 34.295

4% bijtelling

De Volkswagen e-Golf, de 100% elektrische auto die u verder brengt bij Auto Borchwerf!

De nieuwe 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit. Tot maximaal 225 kilometer**. Zo ben je niet meer gebonden aan de stedelijke ritten. De bijtelling is maar 4%, waardoor je al een eGolf rijdt vanaf € 50* per maand. Verder is de e-Golf precies zoals elke andere Golf: standaard van alle gemakken voorzien.

Een flinke actieradius.

Volkswagen heeft de accu’s van de e-Golf zo weten te optimaliseren dat je nog meer kilometers kunt rijden op één acculading. Hierdoor kom je tot wel 225 kilometer* ver, zonder dat je tussentijds moet opladen.

Altijd een rijke uitrusting.

De e-Golf is standaard uitgerust met heel veel luxe. Adaptive Cruise Control, maar ook het uitgebreide ‘Discover Pro’ infotainmentsysteem met gebarenherkenning behoren gewoon tot de standaard. Het exterieur is minstens zo indrukwekkend dankzij de LED verlichting aan de voor- en achterkant. De parkeersensoren beschermen de e-Golf optimaal en maken de uitrusting compleet.

2-luik_e-focus.jpg

Vernieuwd design en nog rijkere standaarduitrusting

Recent heeft Volkswagen de Golf verregaand vernieuwd en uiteraard krijgt ook de e-Golf al die nieuwe features mee. Voorbeelden zijn het gewijzigde design voor het front en de achterzijde, inclusief de nieuw ontworpen full-LED koplampen en achterlichten. Optioneel zijn LED-achterlichten met dynamische knipperlichten leverbaar.

De nieuwe e-Golf is er in één zeer complete uitvoering met standaard onder meer automatische snelheidsregeling Adaptive Cruise Control met afstandswaarschuwingssysteem Front Assist, City Emergency Braking inclusief voetgangersherkenning en Park Distance Control vóór en achter. Ook het innovatieve ‘Discover Pro’ infotainmentsysteem met navigatie, 9,2 inch Touchscreen en stem- én gebarenbediening is standaard. Interessante opties zijn het Active Info Display met e-Golf-specifieke power-meter, de File-assistent die semi-autonoom filerijden mogelijk maakt, Emergency Assist en telefoonvoorbereiding waarmee telefoons draadloos zijn te laden. De geluidssimulator creëert een gedempt signaal buiten de auto om voetgangers te attenderen op de naderende e-Golf, wat de voetgangersveiligheid verhoogt.

Bereik-e-golf.jpg
LEDkoplampenegolf.jpg
Radio-Navigatie-Discover-Pro.jpg


Meest gestelde vragen

Wat is de levensduur van de accu?
Volkswagen gaat elektrische auto's in series produceren die aan onze gebruikelijke kwaliteitsstandaard voldoen. Op de accu zit 8 jaar garantie.

Wat is de maximale afstand (actieradius*) die de e-Golf met een volledig geladen accu kan rijden?
De e-Golf kan maximaal 225 km op een volledig geladen accu rijden. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius* volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius* kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en - conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Is een elektrische auto net zo veilig als een conventionele auto?
Ja. De e-Golf is net zo veilig als de gewone Golf. De e-Golf kreeg de maximale vijfsterrenscore in de Euro NCAP test, dezelfde score als de gewone Golf. De e-Golf is voorzien van state-of-the-art veiligheidssystemen. Zo wordt het hoogspanningssysteem gedeactiveerd bij een crash en is de accu afgedekt door een bijzonder stabiele behuizing.

Biedt Volkswagen groene stroom aan bij haar elektrische auto's?
Ja. Volkswagen is een samenwerking aangegaan met Eneco. HollandseWind® energie wordt volledig opgewekt uit windenergie en is dus 100% groene stroom.

Meer weten over de nieuwe Volkswagen e-Golf? Neem dan contact op met Auto Borchwerf!

Bestandsnaam Bestandstype Bestandsgrootte
PDF Prijslijst VW e-Golf per oktober 2019 Auto Borchwerf.pdf PDF 6.22 MB Downloaden
PDF Brochure_Volkswagen_de_nieuwe_e-Golf_1.pdf PDF 5.05 MB Downloaden

Bekijk de gehele voorraad

    
Volkswagen Configurator

Voorbeeldberekening: e-Golf

Kredietsom € 25.721 Maandlasten € 328 Totaalprijs krediet € 28.956 Effectieve rente op jaarbasis 4,99% Slottermijn € 17.148 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 34.295 Aanbetaling € 8.574
Sluiten

Financier de Volkswagen e-Golf vanaf € 328 p/m

€ 34.295
€ 25.721
€ 328

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
Volkswagen e-Golf

Kredietsom € 25.721 Maandlasten € 328 Totaalprijs krediet € 28.956 Effectieve rente op jaarbasis 4,99% Looptijd 36 maanden