Volkswagen e-up!

  • Rijklaar € 25.095

4% bijtelling

De eerste 100% elektrische auto van Volkswagen. Nu verkrijgbaar bij Auto Borchwerf!

Met de e-up! start een nieuw tijdperk. Na decennia lang experimenteren met elektrisch rijden zoals met de Jetta Citystromer in 1986 en de Golf 3 Citystromer in 1993 komt Volkswagen met haar allereerste 100% elektrische auto. De e-up! is stoer, pittig, geruisloos, wegenbelastingvrij en bijna volledig co² neutraal. Met een theoretische actieradius tot 160 km, energiekosten van nog geen 3 euro per 100 km en met een snellader binnen een half uur voor 80% opgeladen. Kortom: easy electric. De e-up! is nu te bestellen.

Steeds vaker zijn de Volkswagen modellen uitgerust met innovatieve features en assistentiesystemen. Bekijk hier de instructievideo’s. De video’s zijn onderverdeeld in duidelijke categorieën: Assistentiesystemen, Veiligheidssystemen, Comfortsystemen, Multimediasystemen, Navigatie updaten en Veilig op weg. Bovendien zijn de video’s allemaal Nederlands gesproken én zijn ze ondertiteld. 

e-up-exterieur.jpg

Exterieur

Kenmerkend voor de e-up! is de speciale typeaanduiding aan de zijkanten en de blauwe omlijning van de Volkswagen logo’s. Hiermee ziet u direct dat het een elektrische Volkswagen is. Bovendien heeft de e-up altijd 4 deuren. Je herkent de e-up aan de bijzonder vormgegeven LED-dagrijverlichting verwerkt in de bumpers. Aan de achterkant heeft de e-up speciale rode reflectoren. Het derde remlicht is uitgevoerd in wit. In dezelfde c-vorm als de LED-dagrijverlichting aan de voorkant.

Interieur

De e-up! is te personaliseren door de bovenkant van het dashboard uit te voeren in één van de vier fraaie carrosseriekleuren. Hiermee geeft u het interieur een stijlvol en zeer eigen karakter. De e-up! is voorzien van herkenbare blauwe stiksels. Dit subtiele designelement komt terug op het stuurwiel, versnellingspook, handremgreep, stoelen en de randen van de vloermatten.

Benieuwd naar deze Volkswagen e-up! bij Auto Borchwerf? Kom langs en laat u verrassen!

Bestandsnaam Bestandstype Bestandsgrootte
PDF Prijslijst Volkswagen e-up februari 2019 Auto Borchwerf.pdf PDF 3.74 MB Downloaden
PDF Volkswagen_Up_Accessoires_1.pdf PDF 1.55 MB Downloaden
PDF Brochure_Volkswagen_de_nieuwe_up_3.pdf PDF 7.44 MB Downloaden
Volkswagen Configurator

Voorbeeldberekening: e-up!

Kredietsom € 18.821 Maandlasten € 240 Totaalprijs krediet € 21.188 Effectieve rente op jaarbasis 4,99% Slottermijn € 12.548 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 25.095 Aanbetaling € 6.274
Sluiten

Financier de Volkswagen e-up! vanaf € 240 p/m

€ 25.095
€ 18.821
€ 240

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
Volkswagen e-up!

Kredietsom € 18.821 Maandlasten € 240 Totaalprijs krediet € 21.188 Effectieve rente op jaarbasis 4,99% Looptijd 36 maanden