Volkswagen Passat Variant

  • Rijklaar € 40.015

22% bijtelling

De Volkswagen Passat Variant bij Auto Borchwerf

De Volkswagen Passat Variant is met tal van nieuwe technieken en een breed scala aan motoren het de perfecte combinatie van elegantie, dynamiek en comfort. De Volkswagen Passat is uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2015. Een Europese jury van 58 vakspecialisten koos de Passat als winnaar uit de zeven genomineerden.

Het motorengamma van de Passat wordt verder uitgebreid. Zo is de Auto van het Jaar 2015 er nu met een 140 kW/190 pk sterke TDI-diesel. Een veelgevraagde nieuwe combinatie is de 1.5 TSI-benzinemotor met 110 kW/150 pk en DSG-automaat. Helemaal nieuw in de Passat is de krachtige 1.8 TSI met 132 kW/180 pk, ook met een automatische transmissie.

Steeds vaker zijn de Volkswagen modellen uitgerust met innovatieve features en assistentiesystemen. Bekijk hier de instructievideo’s. De video’s zijn onderverdeeld in duidelijke categorieën: Assistentiesystemen, Veiligheidssystemen, Comfortsystemen, Multimediasystemen, Navigatie updaten en Veilig op weg. Bovendien zijn de video’s allemaal Nederlands gesproken én zijn ze ondertiteld. 

De nieuwe Volkswagen Passat Variant bij Auto Borchwerf

De Passat Variant bij Auto Borchwerf.

Een eersteklas interieur, het dynamische rijgedrag en het aangename rijcomfort maken de Passat Variant een zeer complete auto. Een slim ruimteconcept en een ruim interieur maken de Passat daarnaast erg veelzijdig in bijna elke situatie. Door een slim concept voor het in- en uitladen, verstelbare zitplaatsen en het aangename rijdcomfort wordt deze Passat Variant een auto die zeer geschikt is voor lange reizen. Klap de achterbank naar beneden en het volume van de bagageruimte wordt ineens uitgebreid naar een indrukwekkende 1.780 liter.

De nieuwe Volkswagen Passat Variant bij Auto Borchwerf

 

Innovatie

Trailer Assist.

Assisteert bij insturen met aanhangers. 
Manoeuvreren met een aanhanger, dat kan knap lastig zijn. De Trailer Assist biedt uitkomst. Ingeschakeld neemt hij moeiteloos het insturen van u over. En dat bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook frustratie.

File-assistent.

Ontspannen rijden in de file. 

De File-assistent houdt de Passat bij filerijden tussen de lijnen en zorgt voor voldoende afstand tot voorliggers. Kop-staartbotsingen behoren met deze assistent tot het verleden. De File-assistent loodst u zelfs veilig over smalle rijbaangedeelten en versmalde rijbanen bij wegwerkzaamheden.

Area View.

U ziet alles.
Vier camera's bieden u zicht in tal van situaties en vereenvoudigen het manoeuvreren met uw auto. De directe omgeving van uw auto kan bijvoorbeeld vanuit vogelperspectief worden weergegeven. Of u kijkt via het display van uw radiosysteem ‘om de bocht’: camera's op het voorste en achterste punt van de auto maken het mogelijk een straat in te kijken als het directe zicht voor de bestuurder geblokkeerd is.
>


Nieuwsgierig naar de Passat Variant? Kom dan langs bij Auto Borchwerf, dé Volkswagen dealer uit Roosendaal en Bergen op Zoom. 

Bestandsnaam Bestandstype Bestandsgrootte
PDF Prijslijst Volkswagen Passat Variant februari 2019 Auto Borchwerf.pdf PDF 3.19 MB Downloaden
PDF Brochure Volkswagen Passat GTE Auto Borchwerf.pdf PDF 7.33 MB Downloaden
PDF VW1725-02_Passat_brochure_Online_1_1.pdf PDF 21.49 MB Downloaden
PDF Volkswagen_Passat_Accessoires_1.pdf PDF 1.34 MB Downloaden
Volkswagen Configurator

Voorbeeldberekening: Passat Variant

Kredietsom € 30.011 Maandlasten € 382 Totaalprijs krediet € 33.760 Effectieve rente op jaarbasis 4,99% Slottermijn € 20.008 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 40.015 Aanbetaling € 10.004
Sluiten

Financier de Volkswagen Passat Variant vanaf € 382 p/m

€ 40.015
€ 30.011
€ 382

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
Volkswagen Passat Variant

Kredietsom € 30.011 Maandlasten € 382 Totaalprijs krediet € 33.760 Effectieve rente op jaarbasis 4,99% Looptijd 36 maanden