Volkswagen Tiguan Allspace

  • Rijklaar € 40.650

De Tiguan Allspace staat bij Auto Borchwerf in de showroom

Volkswagen presenteert de Tiguan Allspace, nu in de showroom bij Auto Borchwerf! Ruim op elk terrein. Ga op ontdekkingsreis. Dankzij zijn superieure rij-eigenschappen en geavanceerde technologieën neemt de Tiguan en nieuwe Tiguan Allspace je mee op avontuur. Het nieuwe design is krachtig en elegant. Niet alleen van buiten, maar ook binnen. Ontdek in het interieur nog veel meer prachtige design-elementen.

Design concept. Maakt indruk. Niet alleen op het eerste gezicht.

Met zijn opvallende verhoudingen heeft de Tiguan vanaf het eerste contact een krachtige uitstraling. De rechte voorkant, prominente wielkasten en onderscheidende zijpanelen onderstrepen het SUV-design. De aantrekkelijke details in het design maken de atletische look compleet - en weten keer op keer indruk te maken.

tiguan-allspace_21.jpg

Allspace nu ook met krachtige 2.0 TSI benzineversies

Ook het motorengamma van de Tiguan Allspace wordt uitgebreid. De nieuwe grote SUV van Volkswagen is nu ook te bestellen als 2.0 TSI 4Motion met 132 kW/180 pk of 162 kW/220 pk. Beide 2.0 TSI benzinevarianten zijn gekoppeld aan de zeventraps DSG-automaat met dubbele koppeling.

Koplampverlichting led Plus en led-achterlichten.

Biedt nog beter zicht. En trekt de aandacht. Het innovatieve design geeft de Tiguan en de nieuwe Tiguan Allspace een onmiskenbare look - dat zie je duidelijk terug in de opvallende vorm van de optionele koplampverlichting led Plus en led-achterlichten. Dankzij het optionele "Dynamic Light Assist" wordt het toekomende verkeer niet verblind. Zelfs niet met groot licht.

tiguan-lichten.jpg

Ruimteconcept.

Ongekende ruimte. Onbeperkt comfort.

De nieuwe Tiguan Allspace biedt veel ruimte en een bijzonder flexibel designconcept. Geniet van de royale beenruimte in de tweede zitrij - en breid de nieuwe Tiguan Allspace uit met een derde rij voor twee extra passagiers *. Tot zeven mensen kunnen dus overtuigd zijn van de voordelen van het interieur. De Highline beschikt standaard over sfeervolle interieurverlichting, die de Tiguan Allspace vult met aangenaam, gedempt licht.

* Voor passagiers tot max. 1,60 m.

tiguan-allspace-interieur.jpg

Panoramaschuif-/kanteldak en sfeerverlichting.

Meer vrijheid. In elke richting.

In de Tiguan heb je extra veel licht en een goed zicht op de lucht dankzij het optionele panoramaschuif-/kanteldak met royale afmetingen. Het glazen dak kan je openen, omhoog doen en omlaag halen, allemaal elektrisch. En als de sterren of het stadslicht niet fel genoeg zijn, dan zet je de prettige gedimde interieurverlichting aan.

tiguan-dak.jpg

Tiguan Allspace – de belangrijkste feiten op een rij

  • De Europese Allspace, met lange wielbasis, breidt de bestaande Tiguan-reeks uit
  • Door een met 215 mm toegenomen wagenlengte is de SUV buitengewoon ruim
  • Optionele derde zitrij verandert de lange Tiguan in een 5+2-zitter
  • De kofferbak is met een 115 liter gegroeid
  • Neus en flanken opnieuw ontworpen

De Tiguan Allspace valt niet alleen op door zijn langere wielbasis. Hij onderscheidt zich ook van de compactere Tiguan door zijn aangepaste ontwerp en zijn nog rijkere standaarduitrusting. De Tiguan Allspace beleeft zijn Europese publieksdebuut op de Autosalon van Genève in maart. De Tiguan Allspace is aan de voorkant gemakkelijk te herkennen door het licht gewijzigde ontwerp van zijn motorkap en de grille. De voorkant van de motorkap heeft andere contouren en is iets hoger geworden. De Tiguan Allspace heeft een ander silhouet dan de Tiguan, beginnend bij de achterste deurgrepen. De ruit in de D-stijl is veel groter dan die in de ‘korte’ Tiguan, waarbij de onderste raamlijn naar boven loopt. Aan de achterkant is de Tiguan Allspace bovendien langer dan de huidige Tiguan.

vw-tiguan-allspace-3_2.jpg

5+2-zitter – Meer ruimte achterin en een 115 liter grotere kofferbak

De langere carrosserie verandert de proporties van de Tiguan Allspace. Zijn wielbasis is 110 mm langer dan die van de Tiguan en meet nu 2,791 mm. De grotere overhang achter benadrukt het eigen karakter van de SUV. De totale lengte van de auto nam toe met 215 mm tot 4,704 mm. Door zijn gegroeide lengte en wielbasis is de Tiguan Allspace uitzonderlijk ruim. Op de achterbank hebben de passagiers 60 mm meer beenruimte en ook kan er 115 liter meer bagage worden meegenomen (kofferbakvolume: 730 tot 1770 liter). Het interieur van de Tiguan Allspace is zelfs zo groot dat Volkswagen optioneel een derde zitrij kan monteren, waardoor de SUV getransformeerd wordt tot een veelzijdige 5+2-zitter.

Meer weten over de nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace? Neem dan contact op met Auto Borchwerf.

Bestandsnaam Bestandstype Bestandsgrootte
PDF Prijslijst Volkswagen Tiguan Allspace oktober 2019 Auto Borchwerf.pdf PDF 2.65 MB Downloaden
PDF Brochure_Volkswagen_Tiguan_Allspace_1.pdf PDF 2.26 MB Downloaden

Bekijk de gehele voorraad

    
Volkswagen Configurator

Voorbeeldberekening: Tiguan Allspace

Kredietsom € 30.488 Maandlasten € 389 Totaalprijs krediet € 34.329 Effectieve rente op jaarbasis 4,99% Slottermijn € 20.325 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 40.650 Aanbetaling € 10.163
Sluiten

Financier de Volkswagen Tiguan Allspace vanaf € 389 p/m

€ 40.650
€ 30.488
€ 389

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
Volkswagen Tiguan Allspace

Kredietsom € 30.488 Maandlasten € 389 Totaalprijs krediet € 34.329 Effectieve rente op jaarbasis 4,99% Looptijd 36 maanden