Zakelijke markt

B32A1937-min_1.jpg

U heeft als ondernemer bij Volkswagen een streepje voor! Natuurlijk hebben wij als Volkswagen-dealer verstand van auto's. Uiteraard bieden wij iedere klant graag een goede service en uitstekende kwaliteit, zoals we dat al jaren doen. Net als u weten wij dat zakendoen gaat over flexibel zijn. Over het vinden van de juiste oplossing in iedere situatie. Daarom....juist daarom...willen wij graag uw lokale partner in mobiliteit zijn!

Gemak

Volledig dienstenpakket

Volkswagen maakt het u gemakkelijk. Eén leverancier, één aanspreekpunt voor uw hele wagenpark. Voor Volkswagen personen- en bedrijfswagen. Of het nu gaat voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto, of voor de overweging om liever -een deel van uw auto's- te leasen. U kunt bij ons terecht van advies tot en met beheer. Van proefrit tot en met inruil. Met uw Volkswagen bent u verzekerd van een goede restwaarde. Dat scheelt in de vaste kosten. U ziet dat direct terug bij het afsluiten van een financiering of leasecontract. Als partner van Volkswagen Bank rekenen wij u graag een goed voorstel voor.

Zekerheid

Een autoleven lang mobiliteitsgarantie

Uw tijd is geld. Mocht u onverhoopt een keer met uw personenauto of bedrijfwagen tot stilstand komen door een technisch mankement, dan kunt u rekenen op de Volkswagen Mobiliteitsgarantie. De gratis pechhulp van Volkswagen helpt u snel weer op weg door heel Nederland én Europa. Als u met pech komt te staan dan hoeft u maar één nummer te bellen (gratis+24uur per dag/365 dagen per jaar), vervolgens wordt de dichtstbijzijnde dealer of professionele hulpverlener ingeschakeld. Het mooie van Volkswagen is, zolang uw auto bij uw Volkswagen-dealer onderhouden blijft, geldt de mobiliteitsgarantie. Kortom wij laten u niet in de kou staan en uw business draait gewoon door.

Service en Euromobil

Ook nadat uw auto de showroom heeft verlaten, blijven wij ons verantwoordelijk voelen voor uw mobiliteit. Deze betrokkenheid komt tot uiting in de Volkswagen Services; de garantie dat wij voor u klaar staan bij onderhoud, reparaties, pech onderweg of het schadeherstel aan uw auto. U heeft de garantie , dat uw Volkswagen in professionele handen is. U wordt altijd geholpen door getraind en vakkundig personeel. Zij zijn u graag van dienst bij een APK-keuring, airco-, banden-, schade- en/of ruitenservice. Bij deze diensten worden altijd originele onderdelen gebruikt tegen scherpe prijzen. U kunt ook kiezen voor een Reparaitie-, onderhouds- en/of bandencontract waarmee u gedekt bent tegen kosten voor reparatie, onderhoud en banden.

Het is heel goed mogelijk dat u, tijdelijk, behoefte heeft aan extra vervoerscapaciteit. Bijvoorbeeld wanneer extra personeel wordt ingezet. Via ons kunt u gemakkelijk Euromobil-auto's inzetten als short lease of voorloopauto waardoor uw tijdelijke vervoersprobleem wordt opgelost.

Leasing

Kiezen welke leasevorm het beste bij u past? Dat doet Auto Borchwerf graag samen met u.
Wij denken graag met u mee zodat u een duidelijk en helder advies ontvangt dat aansluit bij uw wensen. Ieder bedrijf is anders en kent andere behoeftes. Als berijder van een leaseauto of als wagenparkbeheerder staat Auto Borchwerf graag voor u klaar. Diverse leasevormen.

De adviseurs van Auto Borchwerf werken zo dagelijks aan de relatie met hun klanten. Dat maakt ons anders dan andere leasemaatschappijen.

Neem contact met ons op voor de hierboven omschreven mogelijkheden.