Zakelijke markt

AB-Business-Center-Header-web.jpg

U heeft als ondernemer bij Auto Borchwerf een streepje voor! Natuurlijk hebben wij als Volkswagen, SEAT, SKODA, Audi en Volkswagen Bedrijfswagen-dealer verstand van auto's. Uiteraard bieden wij iedere klant graag een goede service en uitstekende kwaliteit, zoals we dat al jaren doen. Net als u weten wij dat zakendoen gaat over flexibel zijn. Over het vinden van de juiste oplossing in iedere situatie. Daarom....juist daarom...willen wij graag uw lokale partner in mobiliteit zijn!

Gemak

Volledig dienstenpakket

Auto Borchwerf maakt het u gemakkelijk. Eén leverancier, één aanspreekpunt voor uw hele wagenpark. Voor Volkswagen personen- en bedrijfswagen, SEAT, SKODA of Audi. Of het nu gaat over de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto, of voor de overweging om liever -een deel van uw auto's- te leasen. U kunt bij ons terecht van advies tot en met beheer. Van proefrit tot en met inruil. Met één van onze prachtige merken bent u verzekerd van een goede restwaarde. Dat scheelt in de vaste kosten. U ziet dat direct terug bij het afsluiten van een financiering of leasecontract. Als partner van de Volkswagen Bank rekenen wij u graag een goed voorstel voor. (Via de Volkswagen Bank worden ook onze overige merken gefinancierd)

Zekerheid

Een autoleven lang mobiliteitsgarantie

Uw tijd is geld. Mocht u onverhoopt een keer met uw personenauto of bedrijfwagen tot stilstand komen door een technisch mankement, dan kunt u rekenen op onze Mobiliteitsgarantie. De gratis pechhulp helpt u snel weer op weg door heel Nederland én Europa. Als u met pech komt te staan dan hoeft u maar één nummer te bellen (gratis+24uur per dag/365 dagen per jaar), vervolgens wordt de dichtstbijzijnde dealer of professionele hulpverlener ingeschakeld. Het mooie van onze merken is, zolang uw auto bij ons in onderhoud blijft, geldt de mobiliteitsgarantie. Kortom wij laten u niet in de kou staan en uw business draait gewoon door!

Service en Euromobil

Ook nadat uw auto de showroom heeft verlaten, blijven wij ons verantwoordelijk voelen voor uw mobiliteit. Deze betrokkenheid komt tot uiting in al onze services; de garantie dat wij voor u klaar staan bij onderhoud, reparaties, pech onderweg of het schadeherstel aan uw auto. U heeft de garantie , dat uw voertuig in professionele handen is. U wordt altijd geholpen door getraind en vakkundig personeel. Zij zijn u graag van dienst bij een APK-keuring, airco-, banden-, schade- en/of ruitenservice en meer. Bij deze diensten worden altijd originele onderdelen gebruikt tegen scherpe prijzen. U kunt ook kiezen voor een Reparatie-, onderhouds- en/of bandencontract waarmee u gedekt bent tegen kosten voor reparatie, onderhoud en banden.

Het is heel goed mogelijk dat u, tijdelijk, behoefte heeft aan extra vervoerscapaciteit. Bijvoorbeeld wanneer extra personeel wordt ingezet. Via ons kunt u gemakkelijk Euromobil-auto's inzetten als short lease of voorloopauto waardoor uw tijdelijke vervoersprobleem wordt opgelost.

Leasing

Kiezen welke leasevorm het beste bij u past? Dat doet Auto Borchwerf graag samen met u.
Wij denken graag met u mee zodat u een duidelijk en helder advies ontvangt dat aansluit bij uw wensen. Ieder bedrijf is anders en kent andere behoeftes. Als berijder van een leaseauto of als wagenparkbeheerder staat Auto Borchwerf graag voor u klaar, dit doen wij met Diverse leasevormen.

De adviseurs van Auto Borchwerf werken zo dagelijks aan de relatie met hun klanten. Dat maakt ons anders dan andere leasemaatschappijen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de hierboven omschreven mogelijkheden:

Perke Pellis - Manager Zakelijke Markt - (06) 25 00 78 34
Edwin Dekkers - Accountmanager Bedrijfswagens - (06) 57 01 54 57
Juan van de Vijver - Verkoopadviseur Bedrijfswagens - (06) 51 49 51 31
Stephanie Ripzaad - Accountmanager SKODA - (06) 13 61 74 87
Gido van Steenbergen - Accountmanager Fleetsales & Leasing - (06) 25 56 16 81

Bij Auto Borchwerf willen we u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Mocht u een vraag of opmerking hebben, neem dan door middel van onderstaand formulier contact met ons op. We zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.